29 mei 2019

Uniek publiek zorgt voor unieke sfeer!

De TWINTIGSTE editie van het Live-concert voor mensen met een beperking in het Beursgebouw van Eindhoven wordt wederom een succes. Hiervoor heeft de organisatie - Concerti Fetti - in samenwerking met een aantal voorname sponsors een prachtig evenement georganiseerd.

- Kinderkoor No Kidding
- Corry Konings
- Ferry de Lits
- Django Wagner
- Frans Bauer
- Alpenzusjes
- Snollebollekes
- Danny Smoorenburg
- Harold Verwoert (presentatie)

Zaal open: 17.30 uur
Aanvang programma: 18:30 uur
Einde: 22.00 uur

Met deze geweldige artiesten, een unieke ambiance en een feestelijke entourage is dit concert een meer dan bijzondere belevenis.

Pure vrolijkheid met volop energie, kleurrijke kleren en enthousiasme.

De spetterende feestavond vindt plaats op woensdag 29 mei 2019 in het Beursgebouw in Eindhoven. De ruim 3500 aanwezigen zorgen zoals altijd zelf voor een uitzinnige sfeer. Dat begint al bij aankomst. Uit de talloze touringcars stapt een bont gezelschap van pure vrolijkheid met volop energie, kleurrijke kleren en een enthousiasme dat de hele avond voelbaar blijft. De geweldige ambiance vertaalt zich naar puur & spontaan feest. Er wordt gedanst, gezongen en een polonaise slingert zich door de zaal. Alle bezoekers doen onvermoeibaar mee. Mede door het karakter van deze bijzondere mensen is er al jaren sprake van een heel bijzonder concert.

Klik hier voor de foto's van vorig jaar. 

Wil jij kaarten reserveren? Lees hieronder of klik hier voor meer informatie.


Kaarten reserveren en kopen

BESTEL NU:
KLIK HIER

 

Kaarten à 10 euro/stuk zijn verkrijgbaar bijvoorbeeld via

Grotere aantallen kunt u bestellen via  concertifetti@live.nl of bel 040 246 3626.


ONVERGETELIJKE AVOND

Voorzitter Robèrt Molenaar kijkt nog even terug op de vorige jaren: "Het plezier en de dankbaarheid van drieduizend lachende, dansende en juichende bezoekers laten je niet onberoerd. Wij willen met dit concert mensen met een beperking een onvergetelijke avond bezorgen. Gelukkig wordt dat mede mogelijk gemaakt dankzij de talrijke sponsors en vrijwilligers."

Concerti Fetti 2018 - Video Impressie

Klik hier voor een ouder verslag van de 13e editie. Met o.a. Wolter Kroes en Frans Duijts, samen met de Holland Show band.


Hoe het allemaal begon

In de zomer van 1999 besloten John van Hout en Lambert van Stekelenburg samen een skatetour te organiseren voor de leden van sportcentrum Splendid.
Dit was een geweldig succes, zodat besloten werd dit nogmaals te doen en dan voor alle sportcentra in Eindhoven. Er werd inschrijfgeld gevraagd en een mooie tocht uitgezet. Het opgehaald bedrag wilde John en Lambert nuttig besteden aan een goed doel.

Zij besloten een concert te organiseren voor mensen met een beperking. Het eerste concert vond plaats in mei 2000. Dit evenement was zo mooi dat er besloten werd om een stichting op te richten en er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Stichting Gehandicapten Concert Eindhoven was een feit. Het concert kreeg de naam Concerti Fetti.

Uit alle hoeken van het land komen inmiddels de mensen met een beperking. Concerti Fetti is een begrip geworden in Eindhoven en omgeving. Jaarlijks komen er nu ongeveer 3500 bezoekers. De skatetocht is inmiddels verdwenen en Concerti Fetti bestaat door giften/donaties en sponsoren. Zonder deze lieve mensen zou het voor de stichting niet mogelijk zijn het concert neer te zetten.

Er wordt gedanst, gezongen en een polonaise slingert zich door de zaal. Alle bezoekers doen onvermoeibaar mee. Mede door het karakter van deze bijzondere mensen is er al jaren sprake van een heel bijzonder concert. Een onvergetelijke avond waar iedereen nog lang aan terug denkt.

Daar doen we het voor……!